Samen helende stappen zetten

werkwijze_praktijk_healing_afspraak

Ieder mens is uniek en loopt zijn eigen levenspad, daarom stem ik mij tijdens een Helende stappen sessie volledig af op jou en wat voor jou nu het eerst nodig is. Door mijn persoonlijke en intuïtieve aanpak is elke sessie anders.  Ik maak op een holistische manier gebruik van de vaardigheden die ik heb en de middelen die beschikbaar zijn in mijn praktijk. 

Healing: hierbij geef ik helende energie door via mijn handen, deze ontvang ik uit de kosmos. Intuïtief weet ik waar in jouw lichaam of aura deze zachte, liefdevolle energie nodig is. 

Meditatie: zorgt voor ontspanning en om dichter bij jezelf te komen, daarbij kunnen gedachten, beelden en/of gevoelens loskomen die aandacht vragen. Daar gaan we dan mee aan het werk.

Pendelen: zorgt ervoor dat ik zichtbaar kan maken wat je vanuit een hoger veld van bewustzijn al weet. Ik maakt als het ware op een hele praktische manier contact met jouw energieveld. Tijdens het pendelen en het stellen van vragen reageer ik onbewust op de informatie met kleine spierbewegingen. Door deze intuïtieve reactie maakt de pendel een beweging die mij naar de antwoorden leidt. 

Klankschaal: na het aanslaan wordt een diepe trilling veroorzaakt met vaak verschillende tonen erin. De tonen en trillingen hebben een helende werking, ze raken niet alleen je huis, maar werken door je heen. Ze kunnen je ondersteunen en een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning  geven. Ons lichaam bestaat uit een verzameling van energie. Je lijf, geest en gedachten hebben verschillende trillingsfrequenties. Met het geluid van klankschalen kun je je krachten op een natuurlijke manier in beweging brengen, als een soort innerlijke massage. 

Tarotkaart: uit de vele tarot sets die ik beschikbaar heb, kies ik intuïtief een set voor jou om mee te werken. Je trekt zelf jouw kaart, deze geeft je een persoonlijke boodschap mee over jouw situatie. Hieruit kan een kosmische levensles geleerd worden.

Creativiteit: via een creatieve opdracht, aansluitend bij jouw situatie, kun je jezelf beter leren kennen. Door creativiteit ontdek je verborgen delen in jezelf. Er ontstaan nieuwe inzichten in overtuigingen, gedachte patronen, gevoelens en belemmerende emoties. Blokkades op lichamelijk of psychisch gebied worden zichtbaar. Ik help je bij het ontdekken van deze verborgen delen en het goede pad te vinden naar geestelijke, lichamelijke en spirituele groei.

Meditatie, healing, pendel, creativiteit en tarotkaart versterken elkaar in hun helende krachten. Samen met mijn luisterend oor, eerlijkheid en rust zorgen we ervoor dat je ontspannen, met hernieuwde energie en inspirerende inzichten verder kunt. Eventueel geef ik je een opdracht mee, om thuis verder aan het werk te gaan.

Alles wat mij is toevertrouwd blijft uiteraard tussen ons in wederzijds vertrouwen.

Helende Stappen SESSIE

Meditatie, healing, coaching, tarotkaart trekking en/of creatieve opdrachten versterken elkaar in hun helende kracht.

In een Helende Stappen sessie stem ik me af op jou. Dankzij mijn heldervoelendheid, luisterend oor, rust en persoonlijke aandacht zorg ik ervoor dat je na de sessie ontspannen, met hernieuwde energie en inspirerende inzichten je pad kunt vervolgen.

Jouw investering:
€ 50,- per uur
(1 – 1,5 uur)

Ook op afstand mogelijk

Helende Stappen TRAJECT

5 verschillende sessies, waarin we, eventueel met jouw hulpvraag, op zoek gaan naar de stappen die jij kunt gaan zetten op je levenspad. Dit doen we samen en iedere sessie is anders. Ik stem me op jou af en kijk wat er op dat moment nodig is.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie, healing, een creatieve opdracht of een  (stilte)wandeling

Jouw investering:
€ 235,- 
(1 – 1,5 uur per sessie)

Ook op afstand mogelijk

Helende Stappen CREATIEF

Via een creatieve opdracht, aansluitend bij jouw situatie, kun je jezelf beter leren kennen. Door creativiteit ontdek je verborgen delen in jezelf. Er ontstaan nieuwe inzichten in overtuigingen, gedachte patronen, gevoelens en belemmerende emoties. Blokkades op lichamelijk of psychisch gebied worden zichtbaar.
Ik help je bij het ontdekken van deze verborgen delen en het goede pad te vinden naar geestelijke, lichamelijke en spirituele groei.

Jouw investering:
€ 150,- 
(2,5 – 3 uur)

Helende Stappen RETRAITE-DAG

Tijdens deze dag is de aandacht even helemaal op jou gericht. We starten de dag om 10.00 uur met een kennismaking en wat drinken. Ook voor de lunch wordt gezorgd.

De retraite-dag is een combinatie van een Helende Stappen SESSIE en Helende Stappen CREATIEF.

Ik werk altijd op een intuïtieve manier, daardoor is het verloop van de dag niet van te voren bepaald, maar kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt.

Deze inspirerende dag eindigt rond 15.00 uur en is echt een cadeautje voor jezelf.

Jouw investering:
€ 235,- 

Je bent het waard

om op een holistische manier voor jezelf te zorgen.

Soul body fusion

Soul Body Fusion® PAKKET

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen.

Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten onder-gedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

 

Jouw investering: € 110,- per pakket (3 sessies van een half uur)
1e sessie – om het proces te starten
2e sessie – een week later
3e sessie – twee weken na de tweede sessie

€ 45,- voor een losse sessie

Ook op afstand mogelijk

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley www.JonetteCrowley.com

Meer informatie over Soul Body Fusion® kun je vinden op www.soulbodyfusion.nl

De twee helende sessies die ik bij Bianca heb ervaren, hebben náást extra ontspanning, ook antwoord gegeven op de vragen die ik had. In de sfeervolle praktijkruimte voelde ik een rustige, liefdevolle benadering door haar. Het pendelen, de meditatie en healing werden gecombineerd en afgesloten met de klankschaal en het voorlezen van een getrokken tarotkaart. Bianca stond met me stil, om me mee te nemen de helende stappen te zetten, die ik nodig had. Ze maakte me bewust van de blokkades die ik heb, maar kon me ook vertellen wanneer dit is ontstaan, In tegenstelling tot andere healingen die ik heb gehad, begrijp ik nu hoe dit ontstaan is en wat ik er zélf aan kan doen!

Lieske Horseling

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->