Persoonlijke

Holistische  ondersteuning

werkwijze_praktijk_healing_afspraak

Mijn persoonlijke en intuïtieve aanpak maakt iedere sessie anders, en zeker ook omdat, ieder mens uniek is en zijn eigen levenspad loopt.
Ik maak op een holistische manier gebruik van de vaardigheden die ik heb en de middelen die beschikbaar zijn in mijn praktijk.

Healing, hierbij geef ik helende energie door via mijn handen, deze ontvang ik uit de kosmos. Intuïtief weet ik waar in jouw lichaam of aura deze zachte, liefdevolle energie nodig is. 

Meditatie,  zorgt voor ontspanning en om dichter bij jezelf te komen, daarbij kunnen gedachten, beelden en/of gevoelens loskomen die aandacht vragen. Daar gaan we dan mee aan het werk.

Pendel, zorgt ervoor dat ik zichtbaar kan maken wat je vanuit een hoger veld van bewustzijn al weet. Ik maakt als het ware op een hele praktische manier contact met jouw energieveld. Tijdens het pendelen en het stellen van vragen reageer ik onbewust op de informatie met kleine spierbewegingen. Door deze intuïtieve reactie maakt de pendel een beweging die mij naar de antwoorden leidt. 

Klankschaal, na het aanslaan wordt een diepe trilling veroorzaakt met vaak verschillende tonen erin. De tonen en trillingen hebben een helende werking en kunnen je ondersteunen en een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning  geven. Ons lichaam bestaat uit een verzameling van energie. Je lijf, geest en gedachten hebben verschillende trillingsfrequenties. Met het geluid van klankschalen kun je je krachten op een natuurlijke manier in beweging brengen, als een soort innerlijke massage. De trillingen raken niet alleen je huid, maar de klankschalen werken door je heen, zodat kan er van alles kan gebeuren.

Tarotkaart, uit de vele tarot sets die ik beschikbaar heb, kies ik intuïtief een set voor jou om mee te werken. Je trekt zelf jouw kaart, deze geeft je een persoonlijke boodschap mee over jouw situatie. Hieruit kan een kosmische levensles geleerd worden.

Creativiteit, via een creatieve opdracht, aansluitend bij jouw situatie, kun je jezelf beter leren kennen. Door creativiteit ontdek je verborgen delen in jezelf. Er ontstaan nieuwe inzichten in overtuigingen, gedachte patronen, gevoelens en belemmerende emoties. Blokkades op lichamelijk of psychisch gebied worden zichtbaar. Ik help je bij het ontdekken van deze verborgen delen en het goede pad te vinden naar geestelijke, lichamelijke en spirituele groei.

Meditatie, healing, pendel, creativiteit en tarotkaart versterken elkaar in hun helende krachten. Samen met mijn luisterend oor, eerlijkheid en rust zorgen we ervoor dat je ontspannen, met hernieuwde energie en inspirerende inzichten verder kunt. Eventueel geef ik je een opdracht mee, om thuis verder aan het werk te gaan.

Alles wat mij is toevertrouwd blijft uiteraard tussen ons in wederzijds vertrouwen.

Helende Stappen SESSIE

Meditatie, healing, coaching, tarotkaart trekking en/of creatieve opdrachten versterken elkaar in hun helende kracht.

In een Helende Stappen sessie stem ik me af op jou. Dankzij mijn heldervoelendheid, luisterend oor, rust en persoonlijke aandacht zorg ik ervoor dat je na de sessie ontspannen, met hernieuwde energie en inspirerende inzichten je pad kunt vervolgen.

Jouw investering:
€ 50,- per sessie
(1 – 1,5 uur)

Ook op afstand mogelijk

Helende Stappen TRAJECT

5 verschillende sessies, waarin we, eventueel met jouw hulpvraag, op zoek gaan naar de stappen die jij kunt gaan zetten op je levenspad. Dit doen we samen en iedere sessie is anders. Ik stem me op jou af en kijk wat er op dat moment nodig is.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie, healing, een creatieve opdracht of een  (stilte)wandeling

Jouw investering:
€ 240,- 
(1 – 1,5 uur per sessie)

Ook op afstand mogelijk

Helende Stappen CREATIEF

Via een creatieve opdracht, aansluitend bij jouw situatie, kun je jezelf beter leren kennen. Door creativiteit ontdek je verborgen delen in jezelf. Er ontstaan nieuwe inzichten in overtuigingen, gedachte patronen, gevoelens en belemmerende emoties. Blokkades op lichamelijk of psychisch gebied worden zichtbaar.
Ik help je bij het ontdekken van deze verborgen delen en het goede pad te vinden naar geestelijke, lichamelijke en spirituele groei.

Jouw investering:
€ 150,- 
(2,5 – 3 uur)

Helende Stappen RETRAITE-DAG

Tijdens deze dag is de aandacht even helemaal op jou gericht. We starten de dag om 10.00 uur met een kennismaking en wat drinken. Ook voor de lunch wordt gezorgd.

De retraite-dag is een combinatie van een Helende Stappen SESSIE en Helende Stappen CREATIEF.

Ik werk altijd op een intuïtieve manier, daardoor is het verloop van de dag niet van te voren bepaald, maar kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt.

Deze inspirerende dag eindigt rond 15.00 uur en is echt een cadeautje voor jezelf.

Jouw investering:
€ 225,- 

Je bent het waard

om op een holistische manier voor jezelf te zorgen.

De twee helende sessies die ik bij Bianca heb ervaren, hebben náást extra ontspanning, ook antwoord gegeven op de vragen die ik had. In de sfeervolle praktijkruimte voelde ik een rustige, liefdevolle benadering door haar. Het pendelen, de meditatie en healing werden gecombineerd en afgesloten met de klankschaal en het voorlezen van een getrokken tarotkaart. Bianca stond met me stil, om me mee te nemen de helende stappen te zetten, die ik nodig had. Ze maakte me bewust van de blokkades die ik heb, maar kon me ook vertellen wanneer dit is ontstaan, In tegenstelling tot andere healingen die ik heb gehad, begrijp ik nu hoe dit ontstaan is en wat ik er zélf aan kan doen!

Lieske Horseling

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->