De Luisterkind

methode

luisterkind methode luisterkindwerker

Via de Luisterkind – methode leg ik van hart tot hart contact op afstand. Ik LUISTER naar jou of je kind via de energie. Om zo antwoorden op vragen naar boven te krijgen via het onderbewuste en als dit het mogelijk is DIRECT een verandering door te voeren. 

Een Luisterkind-afstemmingen is erop gericht om te LUISTEREN naar kinderen of volwassenen. Om de vinger op de zere plek te leggen, inzichten te krijgen of antwoorden, handvatten en tips te geven voor vragen die er spelen. Zodat je daar zelf mee aan de slag kunt gaan.

BELANGRIJK!

Alle informatie over
een Luisterkind-afstemming

Er wordt écht naar je geluisterd
Hoe vaak gebeurt het, dat er écht naar je geluisterd wordt? Tijdens een Luisterkind-afstemming is er gelegenheid om al je vragen te stellen en je onderbewuste geeft antwoord. Alle wijsheid zit al in jou. Ik luister en stel vragen om zo tot het beste en meest diepgaande resutaat te komen, zodat jij je pad kunt vervolgen met mooie inzichten, handvatten en tips.
Je hoeft nergens naartoe
Ik stem me af zonder dat we live contact hebben, waardoor het effect veel diepgaander is. Je hoeft niet op een bepaalde tijd ergens te zijn of klaar te zitten.
Je hoeft niet hardop te praten

Via de energie maak ik contact van hart tot hart. Het onderbewuste doet het woord, dit geeft een veilig gevoel. Je verteld nooit meer dan dat je op dat moment kwijt wilt.

Voor iedereen en alle leeftijden

Tijdens een Luisterkind-afstemming luister ik naar iedereen die iets wil vertellen, vragen heeft of op zoek is naar antwoorden.

Van jong tot oud, ongeboren of overleden, maar ook naar de mensen die zich verbaal niet (meer) op de juiste of gewenste manier kunnen uiten. Denk daarbij aan mensen die een verstandelijke beperking hebben, in coma liggen, lijden aan alzheimer of korsakov.

Met iedereen waarvoor een afstemming wordt aangevraagd maak ik in de energie een verbinding. Ik luister graag om zo tot handvatten, tips of inzichten te komen voor alle betrokkenen.

Kinderen vanaf een jaar of tien dienen zelf toestemming te geven voor een aanvraag.

Eenmalig

Ik voel of het moment juist is om de afstemming te maken en dan gaan we in gesprek, daarbij neem ik alle tijd die nodig is en ik ben volledig met mijn aandacht bij jou. Jij kunt op je eigen manier je verhaal doen en alle vragen zoveel mogelijk beantwoorden. Waar mogelijk zullen we gelijk een verandering doorvoeren. Dit alles gebeurt in één afstemming. Er is geen tweede afstemming nodig, tenzij de omstandigheden veranderd zijn in de loop van de tijd en je voelt dat je een nieuwe afstemming wilt laten maken.

Per e-mail

Tijdens het gesprek wat wij in de energie voeren schrijf ik mee. Na afloop stuur ik je per e-mail wat er besproken is. De tekst kun je uitprinten om deze af en toe eens terug te lezen. Je zult zien dat je steeds weer iets nieuws leest, waardoor je na verloop van de tijd ook andere stukken kunt aankijken die je eerst misschien nog niet zag.

Waardevol

Een Luisterkind-afstemming is een waardevol document vol met inzichten, tips en handvatten en deze wordt in een monoloog of dialoog geschreven. Ze bieden beide dezelfde resultaten. Op het moment van afstemmen wordt door degene met wie ik contact leg bepaald hoe de afstemming eruit gaat zien.

Zet aan tot verandering, reflectie, nadenken en stappen zetten

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de Luisterkind-afstemming is het belangrijk om echt met de tips, handvatten en inzichten aan het werk te gaan. Als je dat niet doet kun je snel weer in het oude patroon vervallen of kunnen angsten en reacties terugkomen.
In de afstemming krijg je handvatten, maar het resultaat heb je zelf in de hand!

Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn, zeker als de vinger op de zere plek wordt gelegd.
Wees je ervan bewust, dat een Luisterkind-afstemming best pittig kan zijn. Je wilt een verandering in je leven en juist daarom moet je ook weten wat de valkuilen zijn. Met de tips en handvatten uit de afstemming krijg je aanknopingspunten die vernieuwing en verbetering bieden en daar ben je juist naar op zoek als je een Luisterkind-afstemming aanvraagt.

Voor alle levensvragen 

Een Luisterkind-afstemming helpt je verder!

Keuze uit diverse Luisterkind-afstemmingen

Luisterkind_kind_moeder_hulp_gedrag_probleem

Luisterkind voor kinderen

Als Luisterkindwerker ga ik met jullie kind in gesprek in de energie om zo tehoren wat het kind te vertellen heeft en langszij de vragen van jullie als ouders mee te nemen.

Meer informatie > 

Doel_puber_adolesent_tiener_jong_volwassenen_luisterkind

Luisterkind voor pubers

Ben jij op zoek naar antwoorden, richting in je leven of twijfel je over je opleiding, wil je weten waar je interesses liggen?
Ik luister met liefde naar je.

Meer informatie > 

levenspad_luisterkind_afstemming_werker_luisteren_pad

Luisterkind voor volwassenen

Als Luisterkindwerker gaan we in de energie in gesprek en jij vertelt mij wat je kwijt wilt. Tijdens het gesprek neem ik je vragen mee. Je geeft zelf de antwoorden, want alle wijsheid zit al in jou.

Meer informatie > 

Overlijden_luisteren_vragen_dierbare_afstemming

Luisterkind - Levensbrug

Een Levensbrug-afstemming is een hele mooie methode om toch nog je vragen te kunnen stellen aan je geliefde (overleden) dierbare, waar je dacht dat dit nooit meer mogelijk was.

Meer informatie > 

zwanger_probleem_vraag_luisteren_hulp

Luisterkind - Kinderwens

Tijdens een Luisterkind- afstemming vertel je over jouw kinderwens en ik luister naar je om te horen wat er verteld mag worden en stel de vragen die jij vooraf ingeleverd hebt.

Meer informatie > 

geboorte_verwerking_afpellen_laagjes_spiritueel_ziel

Luisterkind-Geboorteverwerking

De start van een nieuw leven is een gevoelige periode. Tijdens  de conceptie, zwangerschap en geboorte kunnen gemakkelijk traumatische ervaringen worden opgedaan. Als Luisterkindwerker ga ik met jou of je kind terug in de tijd om te kijken of deze tijd invloed heeft op het hier en nu en wat daar aan gedaan kan worden.

Meer informatie > 

gehandicapt_beperking_praten_luisteren_horen_spirit_ziel

Luisterkind voor mensen met een beperking

Via de Luisterkind-methode maak ik contact met jouw dierbare die niet (meer) zelfstandig kan praten. Op deze manier kunnen wensen en behoeftes verteld worden om het leven voor diegene zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie > 

Alle voordelen op een rijtje

Laagdrempelig

Werkt op afstand

Direct effect

Handvatten

Eenmalig

Waardevol

Nieuwe inzichten

Alle leeftijden

Reviews

Wat anderen vertellen
over een Luisterkind-afstemming

Mijn complimenten voor je luisterkind-afstemming. Wat je hier waargenomen en beschreven hebt is uitermate specifiek en letterlijk. Het legt denk ik exact de vinger op mijn zere plek. Kippenvel krijg ik er van, want dit kon je met geen mogelijkheid weten. Ik vind het verrassend en bijzonder treffend beschreven. Knap gedaan. Ik heb ook het idee dat dit voor mij een bevestiging is dat ik momenteel toch wel de juiste weg volg. In dat opzicht voelt het wel als een positieve bevestiging en hou ik goede hoop dat ik m’n levensdoel weer helder wordt zodra ik weer echt lekker in mijn vel (lichaam) zit. En sommige dingen zetten me wellicht aan tot reflectie en nadenken. Ik kan hier zeker wel wat mee. Dank dat ik proefpersoon mocht zijn. Dat voelt toch wel als een bijzonder cadeautje. Veel succes met je opleiding. Ik weet zeker dat je hier nog veel mooie dingen mee kunt doen.

Ingrid

39 jaar

Ik wilde graag meer rust in mijn leven. Ik was opzoek naar antwoorden en inzichten waarmee ik verder kon. Op het juiste moment kwam ik in contact met Bianca. Het voelde gelijk goed om bij haar een Luisterkind-afstemming aan te vragen. Vanaf het begin komt de afstemming al binnen, met tranen in mijn ogen heb ik de afstemming gelezen. Ik kan me er heel goed in vinden wat ze schrijft. Ik ben blij met de waardevolle afstemming, die zo mooi geschiedschreven is, dat ik hem al een paar keer heb gelezen.

Sabine

41 jaar

In november heb ik van jou een mini-afstemming ontvangen.
De sfeer onderling; ook met mijn dochter is daarna enorm veranderd.

Voor mijn gevoel had de afstemming, hoe mini ook, hier mee te maken.

Daar wil ik je nog oprecht voor bedanken.

Heel veel succes met je werk en dat er maar meer van deze mooie dingen mogen gebeuren.

Hele hartelijke groeten van

Anna

64 jaar

Hartelijk dank voor de afstemming die je voor mij gemaakt hebt! Ik herken mezelf in een hoop van wat je opgeschreven hebt.
Het bevestigt voor mij ook, dat ik voor nu op het juiste spoor zit. Dat ik de tijd ervoor mag en kan nemen en geen overhaaste beslissingen hoef te nemen. Het mag een ontdekkingstocht worden. Deze conclusie heeft me al veel rust gegeven. Het verhaal leest prettig, positief en vriendelijk.
Ik vind het stiekem erg leuk om positieve dingen over mezelf te horen:) Mijn gevoel zegt me dat je dit met liefde en aandacht geschreven hebt voor mij.
Anita

52 jaar

luisterkind methode luisterkindwerker

Investering

De investering in een Luisterkind-afstemming bedraagt:

€ 55,-

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->