Luisterkind

voor pubers

Tieners_pubers_adolesenten_luisterkind_doel_richting

Als jong volwassenen zit je in een periode in je leven waarin er veel gebeurd. Je lichaam verandert, je wereld wordt groter, je moet meer keuzes maken en je krijgt meer verantwoordelijk-heden. Dit kan er voor zorgen dat je het even niet meer weet,
je raakt je gevoel voor richting kwijt of vraagt je af of je de juiste weg bent ingeslagen. Dan kan een Luisterkind-afstemming je verder helpen.

Ik maak contact met jouw onderbewuste en in de energie gaan we het gesprek aan. Al je vragen kun je van tevoren stellen en tijdens de afsemming luister ik naar wat jij kwijt wilt en wat je over je vragen wilt vertellen. Als het mogelijk is zeeten we gelijk al een verandering in werking, verder geeft een Luisterkind-afstemming je inzichten, handvatten en tips, zodat jij weer vol vertrouwen en met een duidelijk doel je levenspad kunt vervolgen.

Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven voor een afstemming. 

Alle wijsheid zit al in jou 

Laat luisteren naar jouw onderbewuste 

OM JE EEN BEETJE OP WEG TE HELPEN

Voorbeelden van vragen

]

Ik heb moeite om contact te onderhouden met leeftijdsgenoten. Hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?

]

Nu ik bijna klaar ben met de middelbare school heb ik geen idee wat ik hierna wil doen. Wat vind ik leuk?

]

Een paar maanden bezig met mijn opleiding maar ik vraag me af is dit echt wat ik wil. Wil jij eens luisteren?

]

Door mijn onzekerheid maak ik me veel zorgen, wat kan mij helpen en hoe kom ik er van af?

]

Ik wil graag een bijbaantje, maar weet niet zo goed wat ik wil doen.

]

Mijn relatie met mijn ouders verloopt heel stroef. Wat kan ik hier aan doen?

]

Ik denk erover om op mezelf te gaan wonen. Is nu het juiste moment?

]

Ik vind zo veel dingen leuk, hoe weet ik waar ik me het beste op kan focussen. Ik kan namelijk niet alles doen.

Mogelijke resultaten

Duidelijk doel

Zelfvertrouwen

Direct effect

Handvatten

Houvast

Handige tips

Nieuwe inzichten

Richting

Reviews

Wat anderen vertellen
over een Luisterkind-afstemming

Ik kan mij goed vinden in de afstemming. Ook vind ik dat u het goed kan verwoorden en er goede adviezen in zitten. Er staat goed in omschreven wat ik belangrijk vind, waardoor ik weer even met mijn neus op de feiten wordt gedrukt om mezelf daar iets meer mee bezig te houden. Ook zijn er bepaalde dingen in de afstemming die ik kan meenemen voor (keuzes in) de toekomst.

Heel erg bedankt voor het maken van deze afstemming.

Nicolette

19 jaar

luisterkind methode luisterkindwerker

Investering

De investering in een Luisterkind-afstemming voor pubers is:

€ 55,-

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->