Helende Stappen 
healingsessie

Tijdens een Helende Stappen sessie gaan we samen op pad en kijken we naar de stappen de jij kunt zetten om jouw fijnste leven NU te leven, want je bent het waard.

Door mijn persoonlijke en intuïtieve aanpak is iedere sessie anders.
Ik maak gebruik van mijn pendel, meditatie/visualisatie, ik geef je een healing (eventueel met behulp van een klankschaal) en we trekken een Tarotkaart.

De meditatie zorgt voor ontspanning en om dichter bij jezelf te komen, daarbij kunnen gedachten, beelden en/of gevoelens loskomen die aandacht vragen. Daar gaan we dan mee aan het werk.

Je ontvangt van mij altijd een healing. Hierbij geef ik helende energie door via mijn handen, deze ontvang ik uit de kosmos. Intuïtief weet ik waar in jouw lichaam of aura deze zachte, liefdevolle energie nodig is. Ook nu kan er weer van alles loskomen waar we aandacht aan besteden.

We sluiten af met het trekken van een Tarotkaart. Deze geeft je een persoonlijke boodschap mee.

De meditatie, de healing en de getrokken tarotkaart versterken elkaar in hun helende kracht. Samen met mijn luisterend oor, eerlijkheid en rust zorg we ervoor dat je ontspannen, met hernieuwde energie en inspirerende inzichten verder kunt.

Laatst noemde een cliënt een Helende Stappen sessie: een cadeau voor mezelf!

Wil jij jezelf of iemand anders zo’n bijzonder cadeau geven of wil je eerst meer informatie, neem dan contact met mij op.

Liefs Bianca 💕

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->